Have a question? Wait for your call! +36305999599

Filter
Price ($)
18 $ - 36 $
Product status

consultations

4product 14
Szerelmesek, testvérek, anya -lánya, barátok, barátnők közös karkötő tervezése, ahol közösen választhatjátok ki leendő karkötőitek fazonját, a hozzávaló ásványokat tetszés szerint, és az én szempontjaim segítségével összeválogatjátok, közös élmények és érzelmek alapján.
A konzultáció ára: 12.000 Ft
Időtartam: körülbelül 45 perc
Available for order
36 $
Vannak az embernek nehézségei, gátlásai, feldolgozatlan traumái, vagy épp egészségügyi problémái. Ezeknek különböző okai és ismerete alapján közösen állítunk össze olyan ásványokat, melyeket hozzárendelt szerepei / feladatkörei és múltja alapján a probléma megoldását segítik rezgéseikkel. Ezek a beszélgetések általában mélyebbek, érzelmesebbek, hiszen az ásványok hatásának ereje nem a tünetekre hat, hanem a problémák gyökereire.
A konzultáció ára...
Available for order
36 $
Gyakori általánosítás, hogy a csillagjegyek szerint vannak meghatározva , kinek milyen ásványra van szüksége akár tudatosan, akár az ásványok határozása szerint. A konzultáció során a lehető legegyszerűbb módon pár perc alatt kiderítjük, melyik ásványok tartoznak hozzád, és miért . Ez később azért is fontos lehet, mert az ott elhangzottak alapján a drágakövek, az ásványokból készült ékszerek viselése, vagy azoknak vásárlása új értelmet nyer.
A kon...
Available for order
24 $
Az esküvő egy egész életre szól, így a nagy napon minden részlet számít, pláne nekünk, hölgyeknek. Nagyon fontosnak tartom, hogy a menyasszonyi ékszert ne csak az tegye azzá , hogy egyedül az esküvőnkön lehet hordani, így igyekszem a közös tervezés során mindig igazodni a hétköznapi ruhatárhoz, igényekhez, hogy az ékszer máskor is viselhető legyen, és örökre hordozza a szép emlékeket!
A konzultáció ára: 6000 Ft, ami levonásra kerül az elkészült ékszerből...
Available for order
18 $