Have a question? Wait for your call! +36305999599

Women's

A gyöngy, az OhMyPearl viselése egy olyasfajta életérzés, amit egy férfi és egy nő egymás hatására él meg önmagában. Pillangók a hasunkban, a magassarkú , a csipkés fehérnemű felvétele miközben a gondolatainkban a férfi tekintete cikázik, az első érintések, az első csókok… mind meghatározzák milyen nők vagyunk, kit látunk viszont a tükörben, tisztában vagyunk -e az értékeinkkel?
Az értékünk nem egy fekete bugyitól, nem a piros rúzstól és nem is a körömcipőtől nő. Az érték maga az intelligencia, a kifinomultság, a tudásszomj és a szerelem érzése, amely magával hozza azt a tálalást, amire egy PearlGirlnek szüksége van, hiszen megszületetett benne az igény. Ilyenek az OhMyPearl darabjai is! Az értéke nem csupán az ásványban, a kidolgozásban rejlik, hanem a Nőn, az alkalmon, az ott felejtett percekben, a nyakunkon ellopott csókokban.
A párizsi mámor a boros pohár mellett az éjjeli szekrényen, a gyöngysorunk a férfi karjában a paplan alatt… A nő teremti az igényt, az igény alkalmat szül , az alkalomhoz választott ékszer pedig az érzelmeinket, akár egy selyemköntös borítja be a testünket.
A csillogó szemeid, az árulkodó érzelmeid, a magabiztosságod és az ördögien szexi titokzatosságot kapoccsal zárt gyöngysorod öleli körbe, melyet a szenvedély, a vágy , és A Férfi old ki.