Have a question? Wait for your call! +36305999599

GentlePearls

GentlePearls

Minden Nő egyedi és egyéni úton járja végig a fejlődés útját. Ami minden életszakaszban motiválhatja és inspirálhatja, az egy gentleman. Örök nőiesség és báj a gyöngyökkel. Éld át a Gentleman által nyújtott életérzést.

Gentleman életérzés

Egy férfi megjelenését az a NŐ tudja igazán megkoronázni, akit igazán ragyogtatnak. Az életérzés, nőiesség, önbizalom, mámor, mely akár egy láthatatlan fényes páncél, úgy vértez fel egy férfi szerelme. Az OhMyPearl ezt a nem mindennapi mámort kölcsönözte legújabb kollekciójában, ahol gyöngykiegészítői úgy ragyogtatják a NŐ-t, akár egy igazi Gentleman.

Miért Dubai?

Elvesztem a túl nagy szabadságban, elbizonytalanítottak a nőiességemben, el akarják hitetni hogy a nemeknek önmagában nincs értéke . A férfiak és a nők összemosódása, az értékrendek felborulása, egy modern világ, ahol nincs egy tisztázott helyzet, ahol csak jogaink vannak, miközben a kötelességekről megfeledkezünk, a természet rendjét felrúgjuk.

Meginogtam, elmenekültem. Kellett egy környezet ami újra megerősít abban, hogy a hagyományok és az organikus rend nem halt ki, amit az OhMyPearl képvisel. Miszerint nem szégyen a szerelem, a férfi iránti vágy. Kellett egy hely ahol a kifinomultság nem egyenlő a gyengeséggel, ahol még érték, ha kinyitják az ajtót, ahol az incselkedés nem megvadult részeg egyéjszaka. Dubai, ami jelenleg a világ egyik legfelkapottabb helye, egy modern és felgyorsult világ, ahol csak a férfiasság, a nőiesség, és a nemek közti harmónia változatlan.

Kollekció:
Folyamatosan készítem az újabb ékszereket, hiszen az őszi divatbemutató a GentlePearls teljes felvonulása. A Dubai kapszula kollekció a GentlePearls kollekciónak része, ami a Dubaiban vásárolt alapanyagokból fog elkészülni!